NIEUWS

11 maart 2019

vacaturebank gemeente Boxtel

 

Vacaturesite voor Meierijstad breidt uit naar Boxtel

 

WerkinMeierijstad.nl is een vacaturesite die zich exclusief richt op gemeente Meierijstad. De vacaturebank ontvangt maandelijks meer dan 20.000 bezoekers. Dit succes is de inspiratiebron voor een uitbreiding naar de aangrenzende gemeente Boxtel.

 

Vacaturesite WerkinMeierijstad.nl bestaat inmiddels ruim 2 jaar. En wordt dagelijks bezocht door bedrijven en werkzoekenden uit gemeente Meierijstad en de directe omgeving. Vorig jaar is het concept van de site gebruikt voor een uitbreiding naar de gemeente Uden. En ook voor gemeente Boxtel is er nu een eigen vacaturesite beschikbaar.

 

20.000 bezoekers per maand
Het succes komt voort uit het lokale aspect. Veel bedrijven geven de voorkeur aan werknemers uit de omgeving van het bedrijf. Daarnaast gaan werknemers graag aan de slag bij een bedrijf bij hen om de hoek. Dit scheelt werknemers reistijd en reiskosten.

 

“Tijdens de opzet van WerkinMeierijstad.nl hoopte ik uiteraard dat het concept goed zou vallen in de markt. Als je vervolgens de bezoekersaantallen en het aantal geplaatste vacatures maandelijks ziet oplopen is dat natuurlijk geweldig om te zien. Echter had ik niet kunnen vermoeden dat we inmiddels op zo’n 20.000 bezoekers per maand zouden belanden. En zelfs de servercapaciteit hebben moeten ophogen om dergelijke bezoekersaantallen te kunnen verwerken”, aldus Luc Vaessen, oprichter van WerkinMeierijstad.nl.

 

Uitbreiding naar Boxtel
“Er ontstond steeds meer vraag van bedrijven uit Boxtel of zij ook vacatures konden plaatsen op de site. Op basis van deze vraag en het succes van WerkinMeierijstad.nl en WerkinUden.nl hebben we besloten ook een exclusieve vacaturesite te lanceren voor Boxtel”, vertelt Luc Vaessen.

 

Gratis Job Alert en CV database
De sites zijn continue in ontwikkeling. Vorig jaar is de Job Alert live gegaan. Dankzij deze gratis functie ontvangen werkzoekenden wekelijks alle nieuwe vacatures per e-mail. Vervolgens kan er direct online worden gesolliciteerd. Er zijn inmiddels 3.500inschrijvingen op de Job Alert.

 

De CV database is nieuwste ontwikkeling op de site. Door een CV te plaatsen in de database kunnen bedrijven zelf een geschikte kandidaat vinden en benaderen. Hierdoor hoeven werkzoekenden niet zelf actief op zoek en kunnen bedrijven heel gericht kandidaten uitnodigen.

 

De nieuwe website is te bezoeken via https://werkinboxtel.nl/.

 

 

05-09-2019

Uitnodigend nieuws met een doel! Een goed doel!!!

Een goed doel steunen en een bijzondere avond beleven?

Deze uitnodiging kwam binnen voor al onze leden! Het doorzetten waardig, toch?

lees meer

12-07-2019

Groeten uit...

Wij zijn benieuwd vanuit hoeveel landen we de groeten krijgen!

lees meer

02-06-2019

Ondernemersbijeenkomst op 17 juni

Uitnodiging van Centrummanagement Boxtel en Rabobank Hart van de Meierij.

lees meer

02-06-2019

Maatschappelijke beursvloer

lees meer

02-06-2019

Sanders heeft zijn AED nu bereikbaar gemaakt voor Liempde.

lees meer

30-04-2019

Jubileumfeest, het inschrijven kan beginnen

Volgende week valt de officiële uitnodiging bij u in de bus.

lees meer

11-03-2019

vacaturebank gemeente Boxtel

Vacaturesite voor Meierijstad breidt uit naar Boxtel. Let wel, vacature plaatsen kost geld.

lees meer

24-01-2019

Startsein 2019

We zijn weer begonnen aan een nieuw jaar voor onze vereniging!

lees meer