NIEUWS

11 maart 2019

vacaturebank gemeente Boxtel

 

Vacaturesite voor Meierijstad breidt uit naar Boxtel

 

WerkinMeierijstad.nl is een vacaturesite die zich exclusief richt op gemeente Meierijstad. De vacaturebank ontvangt maandelijks meer dan 20.000 bezoekers. Dit succes is de inspiratiebron voor een uitbreiding naar de aangrenzende gemeente Boxtel.

 

Vacaturesite WerkinMeierijstad.nl bestaat inmiddels ruim 2 jaar. En wordt dagelijks bezocht door bedrijven en werkzoekenden uit gemeente Meierijstad en de directe omgeving. Vorig jaar is het concept van de site gebruikt voor een uitbreiding naar de gemeente Uden. En ook voor gemeente Boxtel is er nu een eigen vacaturesite beschikbaar.

 

20.000 bezoekers per maand
Het succes komt voort uit het lokale aspect. Veel bedrijven geven de voorkeur aan werknemers uit de omgeving van het bedrijf. Daarnaast gaan werknemers graag aan de slag bij een bedrijf bij hen om de hoek. Dit scheelt werknemers reistijd en reiskosten.

 

“Tijdens de opzet van WerkinMeierijstad.nl hoopte ik uiteraard dat het concept goed zou vallen in de markt. Als je vervolgens de bezoekersaantallen en het aantal geplaatste vacatures maandelijks ziet oplopen is dat natuurlijk geweldig om te zien. Echter had ik niet kunnen vermoeden dat we inmiddels op zo’n 20.000 bezoekers per maand zouden belanden. En zelfs de servercapaciteit hebben moeten ophogen om dergelijke bezoekersaantallen te kunnen verwerken”, aldus Luc Vaessen, oprichter van WerkinMeierijstad.nl.

 

Uitbreiding naar Boxtel
“Er ontstond steeds meer vraag van bedrijven uit Boxtel of zij ook vacatures konden plaatsen op de site. Op basis van deze vraag en het succes van WerkinMeierijstad.nl en WerkinUden.nl hebben we besloten ook een exclusieve vacaturesite te lanceren voor Boxtel”, vertelt Luc Vaessen.

 

Gratis Job Alert en CV database
De sites zijn continue in ontwikkeling. Vorig jaar is de Job Alert live gegaan. Dankzij deze gratis functie ontvangen werkzoekenden wekelijks alle nieuwe vacatures per e-mail. Vervolgens kan er direct online worden gesolliciteerd. Er zijn inmiddels 3.500inschrijvingen op de Job Alert.

 

De CV database is nieuwste ontwikkeling op de site. Door een CV te plaatsen in de database kunnen bedrijven zelf een geschikte kandidaat vinden en benaderen. Hierdoor hoeven werkzoekenden niet zelf actief op zoek en kunnen bedrijven heel gericht kandidaten uitnodigen.

 

De nieuwe website is te bezoeken via https://werkinboxtel.nl/.

 

 

10-03-2020

Programma ledenvergadering is rond! Meld je vandaag nog aan!!!

lees meer

03-02-2020

Jaarprogramma 2020

Een leuke puzzel was het weer, zorg dat je erbij kunt zijn! Speciaal voor jullie gemaakt!

lees meer

25-11-2019

bijeenkomst B2B online groeien in Belgiƫ 10-12-2019

Graag vragen wij uw aandacht voor de bijeenkomst ‘Succesvol B2B online groeien in België’ die de KVK samen met Intracto, WTC Eindhoven en de BIZ op dinsdag 10 december a.s. in Den Bosch organiseert. Tijdens dit vervolg op de Vlaams-Nederlandse handelsdag zal o.m. door praktijkcases aandacht worden besteed aan de  online B2B marktstrategie voor België, hoe succesvol gebruik te maken van social media en de (cultuur)verschillen ten opzichte van Nederland. Succesvol ondernemer op de Belgische markt, Bram Mutsaers van HBL Online / Gereedschapcentrum.nl, zal inzicht geven in zijn ervaringen bij het online zakendoen in België.

Zie voor meer informatie bijgaand persbericht en de link https://www.kvk.nl/belgieb2b

 

lees meer

08-11-2019

De Ondernemers 5-daagse start maandag

Maandag 11 november start de Ondernemers 5-daagse al vroeg! Niets is gek op deze elfde van de elfde...

lees meer

05-11-2019

Uitnodiging informatie- en brainstormavond

Vanuit SPPiLL wordt er een interactieve informatie- en brainstormavond georganiseerd! Jullie input is welkom.

lees meer

30-10-2019

Uitnodiging jubilarissenconcert

[ingezonden uitnodiging] Op vrijdag 15 november huldigen wij onze jubilarissen!

De huldiging zal plaatsvinden tijdens een concert met muziekwerken uitgekozen door onze 7 jubilarissen! U bent van harte welkom om bij dit speciale jubilarissenconcert in ‘’De Serenade’’, Oude Dijk 117 te Liempde aanwezig te zijn. Aanvang half acht, zaal open zeven uur.
 

 

Muzikale groet,

 

Het bestuur

Fanfare Concordia Liempde

lees meer

28-10-2019

Ploegers

Hiep Hiep Alaaf!

Al 53 jaar organiseert Prinsenvereniging De Ploegers een breed scala aan Carnavalsactiviteiten in Ploegersland. Sponseren? Kijk dan verder!

lees meer

07-10-2019

Ledenvergadering OVL van 29-10-19

 

Onze jaarlijkse najaarsvergadering is ook deze keer gevuld met interessante mensen en onderwerpen!

lees meer

05-09-2019

Uitnodigend nieuws met een doel! Een goed doel!!!

Een goed doel steunen en een bijzondere avond beleven?

Deze uitnodiging kwam binnen voor al onze leden! Het doorzetten waardig, toch?

lees meer

12-07-2019

Groeten uit...

Wij zijn benieuwd vanuit hoeveel landen we de groeten krijgen!

lees meer