NIEUWS

20 augustus 2018

AFSCHEID & VERWELKOMING VAN EEN SLAGER

OVL nieuws

 

11-03-2019

vacaturebank gemeente Boxtel

Vacaturesite voor Meierijstad breidt uit naar Boxtel. Let wel, vacature plaatsen kost geld.

lees meer

14-02-2019

Bijzondere Award voor Liempdenaar met Oisterwijkse RE/MAX vestiging

Harrie van Beers "Rookie broker/owner of the year 2018"

In Bunschoten werd het afgelopen weekeinde een feestavond georganiseerd door RE/MAX Nederland voor alle in Nederland aangesloten makelaars en kantooreigenaren. Onder het genot van een hapje en een drankje werden in diverse categorieën prijzen uitgereikt. Eén award is bestemd voor de beste startende nieuwe kantooreigenaar; de Rookie broker/owner of the year (geleend uit de sportwereld). Dit jaar viel de eer aan Liempdenaar Harrie van Beers. Hij is sinds 2016 aangesloten bij de wereldwijde franchiseorganisatie RE/MAX met zijn in Oisterwijk gevestigde kantoor RE/MAX Optimus Makelaars. Hij ontving de Award als erkenning en waardering voor de manier waarop hij in zijn eerste volledige jaar zijn kantoor heeft neergezet.

lees meer

14-02-2019

Allemaal even stemmen!

De zittingsavonden zijn weer voorbij dus de focus ligt nu op carnaval! D'n Urste avond zal ook dit jaar weer bij Het Wapen van Liempde zijn. Ook dit jaar een speciale plek voor jullie als ondernemer van Liempde!

lees meer

24-01-2019

Startsein 2019

We zijn weer begonnen aan een nieuw jaar voor onze vereniging!

lees meer

23-01-2019

Opening Het 12e Huis aan Raadhuisplein 5 te Liempde

OVL bestuurslid Esther van Heerebeek opent de deur van Raadhuisplein 5. De kern van het centrum is daarmee weer aardig gevuld. 

lees meer

23-10-2018

BOT 2018 Fast Forward ... 8 november Classic Park

8 november strijden o.a. 2 Liempdenaren om de finale BOT 2018; 'fast forward'. Het evenement vindt plaats bij classic park, dus om de hoek. Kaarten te koop via www.bot2018.nl

lees meer

22-10-2018

PERSBERICHT - Start werkzaamheden aanpassing kruising Roderweg-Barrierweg en voetpad langs Roderweg

Liempde, 22 oktober 2018.

Bijgevoegd is het zojuist verstuurde persbericht over de werkzaamheden aan de Roderweg/Barrierweg.

lees meer

10-10-2018

Ware Winst Brabant; uitnodiging

 

‘Ware Winst Brabant’ start 24 oktober in Gemeentehuis Boxtel

 

Op 24 oktober is de startmanifestatie van het project ‘Ware Winst Brabant’ in het Gemeentehuis van Boxtel.  Daar zal een presentatie worden gegeven over de doelstellingen van het project en vier Brabantse bedrijven zullen zich daar presenteren als de pioniers van het project, gericht op een nieuwe economie.

lees meer

20-08-2018

AFSCHEID & VERWELKOMING VAN EEN SLAGER

UITNODIGING van Wil en Virrie Beerens:

Beste mensen, Het is nog steeds ongelooflijk dat wij op vrijdag 31 Augustus voor de laatste keer werken als eignaren van onze keurslagerij. We hebben al veel teruggekeken en veel  herinneringen opgehaald.Het was hard werken maar plezier in ons werk hebben we altijd gehad. dankzij onze geweldige medewerkers en jullie, onze fantastische klanten, hebben we altijd in een geweldige sfeer kunnen werken. Dankjewel daarvoor, we zullen er nog vaak aan terugdenken, vaak aan herinnerd worden en er nog heel veel over praten. Wij gaan het missen omdat het ons altijd een goed gevoel heeft gegeven. Natuurlijk laten we de beeindiging van onze slagers carrière en ook het begin van de loopbaan van Dennis en Lonneke in Liempde niet zomaar voorbijgaan. Zij nemen op zaterdag 1 september de verantwoording van ons over en gaan ervoor zorgen dat er in Liempde een goed, lekker en betrouwbaar stukje vlees te koop blijft!! Zaterdag 1 september is de winkel gesloten maar.... van 14 tot 18 uur is iedereen van harte welkom om terug te blikken, vooruit te kijken, kennis te maken en ........afscheid te nemen. Een  drankje en een hapje zal er niet aan ontbreken. Kortom als je erbij bent, ben je getuige van de wisseling van de wacht.


Heel graag tot dan, Willy, Virrie, Dennis en Lonneke
Om wat aanpassingen te doen en om te zorgen voor een goede start is de winkel 3,4,5 september gesloten. Donderdag 6 september is het aan Dennis en Lonneke om Vleeschmeester Beerens feestelijk te openen!!

lees meer