NIEUWS

08 februari 2017

Er staat van alles op stapel....

OVL nieuws

We starten op aanstaande vrijdag (10 februari) met onze eerste vrijdagmiddagborrel van 2017. Een uitnodiging met daaraan vast de comsumptiebonnen heeft u inmiddels al met de post ontvangen! Een after nieuwjaarsborrel waarbij we u graag even ongedwongen willen ontmoeten.

De vrijdag voordat het echte carnavalsspektakel losbarst wordt de gouden Munt wederom uitgereikt aan een ondernemer van Liempde. Wie volgt Jan van den Boomen op en mag zich toevoegen aan deze bijzondere rij van ondernemers! Het zou mooi zijn om u ook hier te begroeten!

Op 20 april staat onze Nieuwjaarsvergadering op de agenda. Naast de gebruikelijke zaken zullen er wat korte bedrijfspresentaties zijn en komt SPPiLL weer eens een keer aan bod, en leggen ze haarfijn uit waar ze allemaal mee bezig zijn en zijn geweest. We sluiten deze vergadering bijzonder af met een echte artiest. Niet alles moet gebruikelijk zijn toch?

De laatste datum die u mag noteren en vrijhouden in uw agenda is die van de zomerdag! 16 Juni trekken we er met z'n allen op uit, de voorbereidingen zijn in volle gang en ook de locatie is al bekend. Dit jaar houden we het dicht bij huis en gaan we Den Bosch beleven zoals we deze anders niet zouden beleven.

Kortom staat er weer vanalles in de steigers en rekenen we uiteraard op een gezellige opkomst van onze leden!

 

17-05-2018

Zomerdag verzet naar vrijdag 8 juni!

De zomerdag is verplaatst naar vrijdag 8 juni!

kijk in je agenda en blok deze middag-avond af en geef je op!

 

lees meer

15-05-2018

Let op, oplichters!

Ons bereikt bericht dat ‘Belcentrale’, die zich voordoen als onderdeel van KPN, maar dat niet zijn, bedrijven proberen op te zadelen met een abonnement voor telefonie en internet. Ze suggereren dat je dit nodig hebt en geven misleidende informatie. Wees dus gewaarschuwd en laat je geen knollen voor citroenen aansmeren. Overkomt het je toch, laat ons weten en meldt het via https://www.klacht.nl/belcentrale/

 

lees meer

17-04-2018

NIEUWE INWONERS

ONDERSTAAND VERZOEK VAN HET DORPSBERAAD:

Op vrijdagavond 29 juni wordt weer de jaarlijkse ontvangst van de nieuwe Liempdse inwoners gehouden. Zoals als jaren gebruikelijk is, willen wij deze nieuwe inwoners ook dit jaar weer een welkomstpakket mee naar huis geven waarin onder meer informatie over Liempde, zijn ondernemers en zijn verenigingen kunnen vinden. Graag zouden we hier ook een aantal bonnen van de Liempdse ondernemers aan toevoegen.

lees meer

05-04-2018

uitnodiging Vlaams-Nederlandse Handelsdag op 17 mei 2018 te Antwerpen

lees meer

05-04-2018

Er was eens een ondernemer.....

Het lijkt wel een sprookje!

lees meer

22-02-2018

Gouden Munt en etalagewedstrijd 2018

Gouden Munt en prijs etalagewedstrijd goed terecht gekomen!

lees meer

22-02-2018

Jesus Christ Superstar

Generale repetitie Jesus Christ Superstar in teken van ondernemers netwerk/borrel.

lees meer

02-02-2018

Liemt doet het wel! Dus wij ook! Toch?

Nog een weekje en dan heten we Ploegersland, en het start met een avond voor de ondernemer bij Het Wapen van Ploegersland (Liempde)

lees meer

16-12-2017

Fijne Feestdagen

Gisteren met een gezellige kerstborrel het jaar afgesloten.

Fijne feestdagen voor jullie en graag tot ziens in 2018!

lees meer

14-12-2017

Kerstborrel 2017

Nog even een laatste bericht voor de kerstborrel.

Denk aan de inbreng voor de pakketten, voor een of voor meerdere. We gaan er samen iets moois van maken!

lees meer