NIEUWS

08 februari 2017

Er staat van alles op stapel....

OVL nieuws

We starten op aanstaande vrijdag (10 februari) met onze eerste vrijdagmiddagborrel van 2017. Een uitnodiging met daaraan vast de comsumptiebonnen heeft u inmiddels al met de post ontvangen! Een after nieuwjaarsborrel waarbij we u graag even ongedwongen willen ontmoeten.

De vrijdag voordat het echte carnavalsspektakel losbarst wordt de gouden Munt wederom uitgereikt aan een ondernemer van Liempde. Wie volgt Jan van den Boomen op en mag zich toevoegen aan deze bijzondere rij van ondernemers! Het zou mooi zijn om u ook hier te begroeten!

Op 20 april staat onze Nieuwjaarsvergadering op de agenda. Naast de gebruikelijke zaken zullen er wat korte bedrijfspresentaties zijn en komt SPPiLL weer eens een keer aan bod, en leggen ze haarfijn uit waar ze allemaal mee bezig zijn en zijn geweest. We sluiten deze vergadering bijzonder af met een echte artiest. Niet alles moet gebruikelijk zijn toch?

De laatste datum die u mag noteren en vrijhouden in uw agenda is die van de zomerdag! 16 Juni trekken we er met z'n allen op uit, de voorbereidingen zijn in volle gang en ook de locatie is al bekend. Dit jaar houden we het dicht bij huis en gaan we Den Bosch beleven zoals we deze anders niet zouden beleven.

Kortom staat er weer vanalles in de steigers en rekenen we uiteraard op een gezellige opkomst van onze leden!

 

23-08-2018

Vraag om medewerking ~ gebruik van de A50

We hebben een vraag gekregen en wel de volgende:

[...] Ik heb een vraag van één van onze zonen.
Hij heeft zelf een bedrijf in Rotterdam; zij ontwerpen oplossingen voor maatschappelijke en culturele vraagstukken (groot en klein).
Nu zijn zij gevraagd door de provincie Noord Brabant om aan de hand van ervaringen van gebruikers het één en ander in kaart te brengen over
de A50 tussen Veghel en Eindhoven en de A2 aansluiting op de ringweg rondom Eindhoven.
Als dorp vallen wij net buiten dat gebied maar er zijn binnen de vereniging misschien wel gebruikers van die stukken snelweg. Zo ja, wil je dan je medewerking verlenen? Zie bijgevoegde brief, via de link 'uitvraag'.

lees meer

20-08-2018

AFSCHEID & VERWELKOMING VAN EEN SLAGER

UITNODIGING van Wil en Virrie Beerens:

Beste mensen, Het is nog steeds ongelooflijk dat wij op vrijdag 31 Augustus voor de laatste keer werken als eignaren van onze keurslagerij. We hebben al veel teruggekeken en veel  herinneringen opgehaald.Het was hard werken maar plezier in ons werk hebben we altijd gehad. dankzij onze geweldige medewerkers en jullie, onze fantastische klanten, hebben we altijd in een geweldige sfeer kunnen werken. Dankjewel daarvoor, we zullen er nog vaak aan terugdenken, vaak aan herinnerd worden en er nog heel veel over praten. Wij gaan het missen omdat het ons altijd een goed gevoel heeft gegeven. Natuurlijk laten we de beeindiging van onze slagers carrière en ook het begin van de loopbaan van Dennis en Lonneke in Liempde niet zomaar voorbijgaan. Zij nemen op zaterdag 1 september de verantwoording van ons over en gaan ervoor zorgen dat er in Liempde een goed, lekker en betrouwbaar stukje vlees te koop blijft!! Zaterdag 1 september is de winkel gesloten maar.... van 14 tot 18 uur is iedereen van harte welkom om terug te blikken, vooruit te kijken, kennis te maken en ........afscheid te nemen. Een  drankje en een hapje zal er niet aan ontbreken. Kortom als je erbij bent, ben je getuige van de wisseling van de wacht.


Heel graag tot dan, Willy, Virrie, Dennis en Lonneke
Om wat aanpassingen te doen en om te zorgen voor een goede start is de winkel 3,4,5 september gesloten. Donderdag 6 september is het aan Dennis en Lonneke om Vleeschmeester Beerens feestelijk te openen!!

lees meer

17-08-2018

let op FAKE emails in omloop mbt bankpas

Er rouleren weer emails die afkomstig lijken te zijn van o.a. de Rabobank met de melding dat de bankpas gaat vervallen en dat je tegen bescheiden kosten ONLINE een nieuwe kan aanvragen. Dit zijn phising mails en trap er dus niet in!

lees meer

19-07-2018

Keurslager Willy Beerens wordt Vleeschmeester Beerens

Na 36 jaar gaan Willy en Virry Beerens hun slagerzaak overgeven aan Dennis en Lonneke. Ze verdwijnen niet helemaal uit de zaak maar gaan het geleidelijk wat rustiger aan doen. Fijn dat we een goede slagerij behouden in ons dorp!

 

lees meer

19-07-2018

vakantie en meer...

Een fijne vakantie voor iedereen en graag tot ziens op onze proeverij van 31 augustus!

lees meer

10-07-2018

BOT 2018, Fast Forward!

De trotse finalisten voor de BOT Trofee van 2018! Op donderdag 8 november 2018 weten we of ze in Liempde komen te staan!

lees meer

10-07-2018

Welkomstbon voor de Nieuwe Inwoners van Liempde

OVL heeft de nieuwe inwoners getrakteerd op een bon die bij al onze leden ingeleverd kan worden. Na inname kan deze verzilverd worden.

lees meer

17-05-2018

Zomerdag verzet naar vrijdag 8 juni!

De zomerdag is verplaatst naar vrijdag 8 juni!

kijk in je agenda en blok deze middag-avond af en geef je op!

 

lees meer

15-05-2018

Let op, oplichters!

Ons bereikt bericht dat ‘Belcentrale’, die zich voordoen als onderdeel van KPN, maar dat niet zijn, bedrijven proberen op te zadelen met een abonnement voor telefonie en internet. Ze suggereren dat je dit nodig hebt en geven misleidende informatie. Wees dus gewaarschuwd en laat je geen knollen voor citroenen aansmeren. Overkomt het je toch, laat ons weten en meldt het via https://www.klacht.nl/belcentrale/

 

lees meer

17-04-2018

NIEUWE INWONERS

ONDERSTAAND VERZOEK VAN HET DORPSBERAAD:

Op vrijdagavond 29 juni wordt weer de jaarlijkse ontvangst van de nieuwe Liempdse inwoners gehouden. Zoals als jaren gebruikelijk is, willen wij deze nieuwe inwoners ook dit jaar weer een welkomstpakket mee naar huis geven waarin onder meer informatie over Liempde, zijn ondernemers en zijn verenigingen kunnen vinden. Graag zouden we hier ook een aantal bonnen van de Liempdse ondernemers aan toevoegen.

lees meer