NIEUWS

14 april 2021

ingezonden brief & bericht

 

14-04-2021

ingezonden brief & bericht

Beste Ondernemingsvereniging Liempde, beste Ondernemer,

 

Het is u ongetwijfeld niet ontgaan dat de gemeenteraad van de gemeente Boxtel aan de slag is gegaan met een kerntakendiscussie. Hierin gaan we als gemeenteraad met elkaar praten over onze wettelijke taken en ons wensenlijstje.

 

Als ondernemer binnen onze gemeente Boxtel heeft u vast ideeën over hoe wij van Boxtel een zo fijn mogelijke werk-, woon- en leefomgeving kunnen maken. Daarom willen wij u vragen om mee te denken.

 

Van 12 tot en met 19 april houden wij de ‘Week van de Ideeën’. U kunt ons via een brief, e-mail of via social media laten weten welke ideeën u heeft voor onze gemeente. We willen u als ondernemer hier bij deze dan ook nadrukkelijk voor uitnodigen.

 

Graag horen wij welke ideeën er bij u leven. Hoe ziet u de gemeente Boxtel? Welke zaken vindt u belangrijk? Maar ook: welke zaken vindt u juist minder belangrijk? Hoe zou Boxtel er over tien jaar uit moeten zien?

 

We moeten ook eerlijk zijn: we willen veel, maar kunnen niet alles. Naast het noemen van onderwerpen die u belangrijk vindt, horen we daarom ook graag welke zaken minder hoog op het prioriteiten- en verlanglijstje staan. 

 

We vernemen uw reactie graag uiterlijk 19 april. U kunt ons bereiken via: 

 

E-mailadres: weekvandeideeen@boxtel.nl

 

We danken u alvast voor de medewerking en hopen op een reactie!

 

Met vriendelijke groet, 

 

De gemeenteraad van de gemeente Boxtel

lees meer

08-04-2021

Wervingsbericht lokale ondernemers zonnepanelen

De komende jaren is gemeente Boxtel druk bezig met onderwerpen zoals de warmtetransitie en energiebesparing, die ook voor ondernemers interessant gaan zijn.

Met dit bericht wil de gemeente graag lokale ondernemers betrekken bij een komende actie.

lees meer

15-01-2021

En de beste makelaar van Noord-Brabant is...

Na een spannende nek-aan-nek race is de award voor de beste makelaar van Noord-Brabant  2020 uitgereikt aan RE/MAX Optimus Makelaars, zij mogen zich de allerbeste van het afgelopen jaar noemen. Makelaars uit heel Nederland zijn het hele jaar door hun klanten beoordeeld aan de hand van reviews op het onafhankelijke beoordelingsplatform www.wieisdebestemakelaar.nl

lees meer

14-12-2020

Nog eentje dan!

 

Gisteren hadden we een grote opkomst om LIEMTVASTGOED, het gastvrij spel voor gezellige onderhandelaars te mogen ontvangen.

lees meer

12-12-2020

Laatste activiteit van 2020

Morgen verwelkomen we jullie in D'n Liempdsen Herd voor een kerst walk-in & trough om een bijzonder kerstgeschenk te halen.

lees meer

02-10-2020

Najaarsvergadering gaat niet door!

Waarschijnlijk hadden jullie het wel verwacht of al rekening mee gehouden. Wij als bestuur vinden het niet verstandig om de ledenvergadering door te laten gaan.

lees meer

26-08-2020

vrijdagmiddagborrel gaat niet door!

In het begin van het jaar was het een heel gepuzzel om de jaaragenda compleet te maken. Na de voorjaarsvergadering en de zomerdag moeten we helaas ook deze vrijdagmiddagborrel (puzzelstukje) skippen.

lees meer

10-03-2020

Programma ledenvergadering is rond! Meld je vandaag nog aan!!!

lees meer

03-02-2020

Jaarprogramma 2020

Een leuke puzzel was het weer, zorg dat je erbij kunt zijn! Speciaal voor jullie gemaakt!

lees meer

25-11-2019

bijeenkomst B2B online groeien in Belgiƫ 10-12-2019

Graag vragen wij uw aandacht voor de bijeenkomst ‘Succesvol B2B online groeien in België’ die de KVK samen met Intracto, WTC Eindhoven en de BIZ op dinsdag 10 december a.s. in Den Bosch organiseert. Tijdens dit vervolg op de Vlaams-Nederlandse handelsdag zal o.m. door praktijkcases aandacht worden besteed aan de  online B2B marktstrategie voor België, hoe succesvol gebruik te maken van social media en de (cultuur)verschillen ten opzichte van Nederland. Succesvol ondernemer op de Belgische markt, Bram Mutsaers van HBL Online / Gereedschapcentrum.nl, zal inzicht geven in zijn ervaringen bij het online zakendoen in België.

Zie voor meer informatie bijgaand persbericht en de link https://www.kvk.nl/belgieb2b

 

lees meer