NIEUWS

14 december 2020

Nog eentje dan!

OVL nieuws

Vandaag krijgen we te horen dat de maatregelen nog strenger worden om het Corona-virus niet nog verder te verspreiden. Er wordt wederom een flink beroep gedaan op onze flexibiliteit. Jammer we waren liever met positiever nieuws het nieuwe jaar begonnen. Maar wat moet,moet!

Voor degene die gisteren verhinderd waren maar toch dit spel met de feestdagen willen spelen of wellicht kado willen doen aan iemand anders.

Dat kan. Woensdagavond 16 december 2020 kun je dit afhalen tussen 19.30 en 21.30 uur aan De Schoren 2 te Liempde. (mondkapje verplicht, de kaart inleveren en we houden het kort) Mocht dit ook niet uitkomen laat dan even weten wanneer dit wel lukt en geef dit door via info@ovliempde.nl of welkom@vannunendesign.nl. Dan gaan we proberen of dit wel lukt.

Wij als bestuur wensen u allen fijne feestdagen, goede zaken maar bovenal een goede gezondheid voor het nieuwe jaar!

 

15-01-2021

En de beste makelaar van Noord-Brabant is...

Na een spannende nek-aan-nek race is de award voor de beste makelaar van Noord-Brabant  2020 uitgereikt aan RE/MAX Optimus Makelaars, zij mogen zich de allerbeste van het afgelopen jaar noemen. Makelaars uit heel Nederland zijn het hele jaar door hun klanten beoordeeld aan de hand van reviews op het onafhankelijke beoordelingsplatform www.wieisdebestemakelaar.nl

lees meer

14-12-2020

Nog eentje dan!

 

Gisteren hadden we een grote opkomst om LIEMTVASTGOED, het gastvrij spel voor gezellige onderhandelaars te mogen ontvangen.

lees meer

12-12-2020

Laatste activiteit van 2020

Morgen verwelkomen we jullie in D'n Liempdsen Herd voor een kerst walk-in & trough om een bijzonder kerstgeschenk te halen.

lees meer

02-10-2020

Najaarsvergadering gaat niet door!

Waarschijnlijk hadden jullie het wel verwacht of al rekening mee gehouden. Wij als bestuur vinden het niet verstandig om de ledenvergadering door te laten gaan.

lees meer

26-08-2020

vrijdagmiddagborrel gaat niet door!

In het begin van het jaar was het een heel gepuzzel om de jaaragenda compleet te maken. Na de voorjaarsvergadering en de zomerdag moeten we helaas ook deze vrijdagmiddagborrel (puzzelstukje) skippen.

lees meer

10-03-2020

Programma ledenvergadering is rond! Meld je vandaag nog aan!!!

lees meer

03-02-2020

Jaarprogramma 2020

Een leuke puzzel was het weer, zorg dat je erbij kunt zijn! Speciaal voor jullie gemaakt!

lees meer

25-11-2019

bijeenkomst B2B online groeien in Belgiƫ 10-12-2019

Graag vragen wij uw aandacht voor de bijeenkomst ‘Succesvol B2B online groeien in België’ die de KVK samen met Intracto, WTC Eindhoven en de BIZ op dinsdag 10 december a.s. in Den Bosch organiseert. Tijdens dit vervolg op de Vlaams-Nederlandse handelsdag zal o.m. door praktijkcases aandacht worden besteed aan de  online B2B marktstrategie voor België, hoe succesvol gebruik te maken van social media en de (cultuur)verschillen ten opzichte van Nederland. Succesvol ondernemer op de Belgische markt, Bram Mutsaers van HBL Online / Gereedschapcentrum.nl, zal inzicht geven in zijn ervaringen bij het online zakendoen in België.

Zie voor meer informatie bijgaand persbericht en de link https://www.kvk.nl/belgieb2b

 

lees meer

08-11-2019

De Ondernemers 5-daagse start maandag

Maandag 11 november start de Ondernemers 5-daagse al vroeg! Niets is gek op deze elfde van de elfde...

lees meer

05-11-2019

Uitnodiging informatie- en brainstormavond

Vanuit SPPiLL wordt er een interactieve informatie- en brainstormavond georganiseerd! Jullie input is welkom.

lees meer