AGENDA

03
dec

informatie- en brainstormavond

03 december

19:00 uur

D'n Liempdsen Herd

[uitnodiging vanuit SPPiLL]

Beste ondernemers van Liempde, 

 

Sinds 2013 zijn we met een zeer grote groep vrijwilligers op vele fronten actief om alle 45 projecten binnen het SPPiLL-project van Kloppend Hart van Het Groene Woud te realiseren. Einde van dit jaar moeten deze projecten volledig afgerond zijn en zoals het er naar uit ziet gaat dat ook lukken. 

Maar ook na 2019 gaan we als SPPiLL vol energie verder. Uiteraard met de projecten die opgezet zijn, zoals D’n Liempdsen Herd, de wandelroutes, de natuurprojecten etc. maar ook de langlopende activiteiten zoals de promotie van Gastvrij Liempde en de activiteiten van het Wij-gevoel. Daarnaast willen we in de loop van de tijd ook weer nieuwe projecten op gaan zetten. 

 

Vanwege het bovenstaande organiseren we op dinsdag 3 december aanstaande een interactieve informatie- en brainstormavond voor geïnteresseerden. Enerzijds om jullie inzicht te geven in de (financiële) resultaten van de gerealiseerde projecten. Anderzijds willen we graag met jullie van gedachten wisselen over nieuw op te starten projecten. Waar liggen behoeftes, is er de noodzaak voor het aanpakken van een locatie/aspect of zijn er bepaalde ambities die gerealiseerd zouden kunnen worden? Dit horen we graag van jullie. 

 

We beginnen de avond om 19.00 uur met een inloop met koffie/thee. Van 19.30 tot 20.30 uur is het plenaire deel met presentaties over de resultaten en uiteraard volop ruimte voor het stellen van vragen. Na de pauze starten we weer om 20.45 uur en gaan in groepjes aan de slag om te brainstormen over nieuwe projecten. De ideeën koppelen we centraal terug, waarna we rond 22.00 uur de bijeenkomst willen sluiten. Hierna willen we graag met zijn allen nog gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje (tot ca. 23.00 uur). 

 

Wij kijken uit naar je komst! Meld je s.v.p. voor 26 november even aan via info@sppill.nl 

 

Met vriendelijke groeten, 

Tossy de Man-Pollmann 

Voorzitter SPPiLL 

Meer informatie

SPPiLL
E. info@sppill.nl

 

19
jun

Zomerdag 2020/gaat niet door

19 juni

11:00 uur

Startlocatie in Liempde

28
aug

Zomerborrel / duurt nog effekes maar let op:

28 augustus

17:30 uur

De Durpsherberg

29
okt

Najaarsvergadering OVL leden

29 oktober

20:00 uur

't Struifhuis

11
dec

Kerstborrel

11 december

17:30 uur

Het Hof van Liempde